Zbiranje podpisov podpore naši listi

Spoštovani člani, spoštovane članice in podporniki SLS,

naj vas spomnimo, da v teku zbiranje podpisov podpore naši listi, zato vas prosimo, da v kolikor se še niste odzvali, podpišete in na upravni enoti overite podporo in jo predate predsedniku občinskega odbora Branku Čehovinu ali pošljete na tajništvo SLS, na naslov SLS, Beethovnova ulica 4, 1000 Ljubljana.

SLS ima v iztekajočem mandatu v Evropskem parlamentu zelo aktivnega, delavnega in uspešnega poslanca Franca Bogoviča, ki je med drugim za prihodnji razvoj podeželja, tudi slovenskega, prek projekta »Pametne vasi« zagotovil pomembna finančna sredstva, s katerimi se bo lahko ohranilo dosedanje pozitivne rešitve in izboljšalo kakovost življenja ljudi na podeželju. Da bi tudi v prihodnjem mandatu imeli svojega predstavnika v Evropskem parlamentu, je pomembno, da se prav vsak angažira po svojih najboljših močeh. Več o njegovem delu si lahko preberete na http://bogovic.eu/

Osebno se boste lahko srečali z EU poslancem Bogovičem na Taboru v Krškem. V SLS MO Koper bomo organizirali avtobusni prevoz, veseli bomo, če greste z nami.

Želimo vam prijetne pomladne dni.

V imeni SLS MO Koper 
Branko Čehovin, Ivan Dekleva, Vesna Starman

Search